Модифікація методів оцінювання трудовитрат іт-проєкту розробки мобільного додатку - Ярмак, В. В. (ХНУРЕ, 2022)
Розглянуто проблему оцінювання трудовитрат ІТ-проєкту розробки мобільного додатку. Проведено аналіз інтуїтивних та параметричних моделей і методів оцінювання трудовитрат ІТ-проєктів, виділено їх основні недоліки. Запропоновано вдосконалити існуючі інтуїтивні методи оцінювання трудовитрат ІТ-проєктів, збільшуючи об'єктивність оцінок. Розроблено модифікований метод секторів, який враховує основні недоліки похідних інтуїтивних методів оцінювання трудовитрат
Keywords: оцінювання трудовитрат; Т-проєкт