Сповільнювальна система магнетрона - Семенець, В. В.; Копоть, М. А.; Герасимов, В. П.; Грицунов, О. В.; Работягов, А. В. (My University, 2021)
Заявлена сповільнювальна система магнетрона містить два типи резонаторів і рівне дно резонаторів.Резонатори розташовані регулярно, через певну кількість резонаторів один відносно одного. До системи додаються неоднорідності на дні резонаторів, які розташовані як регулярно, так і нерегулярно.
Keywords: електровакуумний прилад; сповільнювальна система магнетрона; магнетрон