Проблемы принятия решений в дилинговых информационных системах - Ставропольский, В. Л.; Шамша, Б. В. (My University, 2003)
Розглянуто основні принципи торгівлі на фінансових ринках. Запропоновано структуру функціонально повної дилінгової інформаційної системи, викладено принципи її функціонування. Описано процес прийняття рішень про конвертацію валют у ділінговій інформаційній системі. Розглянуто питання моделювання інформації. Запропоновано схему взаємодії підсистеми аналізу з підсистемою прийняття рішення та схему прийняття рішення. The basic principles of trade in financial markets are considered. The structure of a functionally complete dealer information system is proposed, principles of its functioning are outlined. The process of making decisions on currency conversion in the file information system is described. The questions of information modeling are considered. The scheme of interaction of the subsystem of analysis with the subsystem of decision making and the decision-making scheme is proposed.
Keywords: дилинговая информационная система; структура системы; прогноз фундаментальных факторов