Розробка дизайну електронного мультимедійного видання для шкільного предмета «Мистецтво». - Іщенко, О. І.; Кулішова, Н. Є. (ХНУРЭ, 2016)
В даній роботі розглянуто особливості роботи з електронними мультимедійними виданнями та особливості розробки дизайну навчальних мультимедійних видань. Розглянуто процес розробки дизайну електронного мультимедійного видання для шкільного предмета «Мистецтво».
Keywords: мультимедіа; електронне видання; мистецтво