Features of IoT protection in the security sector - Marunich, R. V. (ХНУРЕ, 2024)
The main advantages and challenges of using IoT to improve security in various industries, including residential complexes, commercial premises, and urban environments, are considered. IoT implementation methods for monitoring, incident prevention, and emergency response are discussed. У статті досліджується застосування IoT технологій у сфері безпеки. Розглядаються основні переваги та виклики використання IoT для підвищення безпеки у різних галузях, включаючи житлові комплекси, комерційні приміщення та міське середовище. Обговорюються методи впровадження IoT для моніторингу, попередження інцидентів та забезпечення реагування на надзвичайні ситуації.
Особливості застосування IoT у сфері безпеки
Keywords: Internet of Things; threat detection; виявлення загроз