Компетенція Міністерства цифрової трансформації України у сфері цифровізації: огляд та проблемні аспекти - Третяк, Ю. В.; Подрез-Ряполова, І. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
Розглянуті окремі питання щодо створення та визначення компетенції Міністерства цифрової трансформації України. Виявлено, що Міністерство цифрової трансформації України наділено значним об’ємом повноважень, які не повною мірою відповідають Концепції розвитку цифрової економіки та суспільства України та європейським стратегічним ініціативам. Висвітлені окремі проблемні аспекти щодо законодавчого визначення компетенції Міністерства цифрової трансформації України.
Keywords: цифровий розвиток; цифрові технології