Ігровий веб-застосунок з використанням рушія Godot - Морозов, К. І. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка гри в жанрі roguelike з акцентом на динамічний геймплей та систему прогресії персонажа. Метод вирішення задачі – використання ігрового рушія Godot Engine, мови програмування GDScript та компонентного підходу до архітектури програмного продукту. Розроблено працездатний прототип гри, в якому реалізовано автоматичну систему атаки, механізм збору досвіду, підвищення рівня персонажа та вибору покращень. Гравець взаємодіє з хвилями ворогів на статичній арені. Кодова база проєкту побудована з використанням модульних компонентів та сигнальної системи Godot Engine, що забезпечує гнучкість, перевикористання коду та можливість подальшого розширення функціональності гри. Програму створено мовою GDScript з використанням рушія Godot Engine у вбудованому середовищі розробки. Графічні асети створено за допомогою редактора Aseprite.
Gaming Web Application Using the Godot Engine
Keywords: розробка застосунку; користувацький інтерфейс; ігровий рушій; скрипт