Сучасний вектор розвитку бібліотеки - Етенко, Н. Ю. (ХНУРЕ, 2010)
Стаття присвячена розвитку сучасної бібліотеки. Інформатизація - один з головних напрямків такого розвитку.
Keywords: освітній процес; бібліотека