Інструменти квантових обчислень. Мова програмування Q# - Божко, І.; Четвериков, Г. (ХНУРЕ, 2018)
У даній роботі розглядається сучасний стан існуючих інструментів для квантових обчислень, особлива увага приділяється мові програмування Q# як основного інструменту на сьогоднішній день. This work deals with the current state of the existing tools for quantum computing, especially the Q# programming language as the main tool for this nowadays.
Quantum Computing Tools. The Q# Programming Language
Keywords: квантові обчислення; квантовий комп’ютер; інструменти квантових обчислень; quantum computing; quantum computer