Методи підвищення пропускної здатності комп'ютерних мереж - Ярема, А. В. (My University, 2019)
Метою атестаційної роботи є дослідження проблем, пов’язаних з перенавантаженням каналів комп’ютерних мереж, а також розробці методів боротьби з ним в ІР мережах. В атестаційній роботі розглянуто різні питання, що пов’язані з програмно-алгоритмічними засобами підвищення ефективності роботи мереж. В роботі досліджено методи для підвищення пропускної здатності комп’ютерних мереж.
Methods for Increasing Computer Networks Bandwidth
Keywords: перенавантаження каналів; пропускна здатність мереж