Інформаційна система моніторингу стану здоров'я корів на розумній молочній фермі - Вотінов, К. О. (My University, 2024)
Мета роботи – підвищення ефективності роботи ферм за рахунок технологій інтернету речей. В процесі виконання роботи було проведено огляд та аналіз існуючих систем моніторингу та керування, спроектовано архітектуру системи, обрано елементну базу для реалізації системи та розроблено користувальницький інтерфейс для прогнозування ймовірності захворювань. Робота має практичне значення і може бути використана для розробки і впровадження інтегрованих інформаційних систем моніторингу стану здоров'я тварин для розумних ферм.
Keywords: худоба; здоров'я корів; розумна ферма