Особливості динамічних оверлейних мереж - Гречмак, Д. В. (My University, 2020)
Динамічна комп'ютерна мережа - це така мережа, яка характерізується постійною Перебудова маршутів передачі даних через включення або віключення з неї учасников передачі даних. Прикладом таких мереж є MANET, FANET тощо.
Keywords: Оверлейні мережі