Звернення за електронними послугами як альтернатива отримання адміністративних послуг - Кохан, В. П. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2019)
У роботі детально проаналізовано питання звернення за електронними послугами як альтернативу отримання адміністративних послуг. Автором ґрунтовно досліджено правову основу впровадження та розвитку електронних послуг в Україні та зроблено відповідні висновки.
Keywords: електронна послуга; адміністративна послуга