Проєктування методів збору та аналізу даних соціальних мереж в режимі реального часу - Яворовенко, К. В. (My University, 2021)
Мета кваліфікаційної роботи – проєктування ефективних методів збору та аналізу даних соціальних мереж в режимі реального часу. Результатом кваліфікаційної роботи є метод збору та агрегації великих даних в реальному часі оснований на конвеєрній та паралельній обробці даних. Розроблене програмне забезпечення, що базується на хмарних технологіях та дозволяє виконувати горизонтальне та вертикальне масштабування. Область застосування системи – користувачі соціальних мереж, бізнес-аналітики, SMM-спеціалісти, система орієнтована на в основному на комерційне використання з аналізу великих об’ємів даних в реальному часі
Keywords: соціальні мережі; системи збору даних в реальному часі; трансформація даних; хмарні технології; аналітична система; twitter; віазулізація великих даних