Обліково-аналітичне забезпечення системи економічної безпеки підприємства - Ал-Касеасбех Ахмад Закарія Саламех (My University, 2020)
Розглянуто теоретичні аспекти обліково-аналітичного забезпечення системи економічної безпеки підприємства. Проаналізовано методи обліково-аналітичного забезпечення економічної безпеки підприємства. Розглянуто складові та процес формування обліково-аналітичної інформації. Проаналізовано обліково-аналітичну діяльність в системі економічної безпеки ТОВ «Поліфом». Запропоновано напрями удосконалення обліково-аналітичного забезпечення системи економічної безпеки ТОВ «Поліфом». Запропоновано шляхи запобігання загрозам, пов’язаним з кругообігом облікової інформації.
Keywords: обліково-аналітичне забезпечення; економічна безпека підприємства