Розробка технології управління виробничим процесом за допомогою мобільних додатків - Андрусішин, М. Р. (My University, 2019)
Об'єкт дослідження – управління виробничим процесом за допомогою мобільних додатків. Предмет дослідження – модель системної організації матеріальних потоків як об'єкту управління, механізми формування і використання виробничих ресурсів. Мета магістерської атестаційної роботи – підвищення ефективності управління виробничими процесами із застосуванням мобільних додатків. Методи дослідження – сучасний менеджмент підприємств активно досліджує перспективи впровадження інформаційних технологій в бізнес-процеси. Однією з очевидних особливостей сучасних інформаційних технологій є поява високотехнологічного ринку мобільних і web- додатків, покликаних спростити і/або автоматизувати практично будь-який аспект виробництва. У зв'язку з цим особливий інтерес представляє сама постановка завдання щодо виявлення перспективних напрямів і оцінці просування бізнес-проектів по впровадженню мобільних додатків. Для досягнення поставленої мети були сформульовані наступні завдання. Дослідити основні світові тенденції в розвитку IT-технологій; виявити найбільш продуктивні форми просування мобільних додатків; відповідно до виявленими напрямком реалізації проекту в сфері IT-технологій.
Keywords: кросплатформеність; мобільний додаток; інформаційна система; хмарна інфраструктура; технологія; моделювання