Моделювання процесу фінансової діагностики промислового підприємства у нестабільних умовах зовнішнього середовища - Сажнева, Г. О. (My University, 2021)
Об’єктом дослідження є процес фінансової діагностики промислового підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій з використання методичного інструментарію фінансової діагностики підприємства. Розглянуто теоретико-методологічні аспекти моделювання процесу фінансової діагностики підприємства. Визначено дефініцію поняття «фінансова діагностика підприємства». Розроблено теоретичну платформу дослідження фінансової діагностики промислового підприємства. Надано загальну характеристику ринкової діяльності підприємства АТ «ХЗЕМВ», проаналізовано його економічні та фінансові результати. Запропоновано методику фінансової діагностики малого промислового підприємства. Розроблено структурно-логічну характеристику отримання та використання результатів дослідження
Keywords: фінансова діагностика; напрямок діагностики; фінансовий показник; інтегральна оцінка