Розробка мультимедійного видання «Україна – це Ти» - Курносов, В. Є. (My University, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи бакалавра – створення інтерактивного мультимедійного видання «Україна – це Ти». Об’єктом дослідження є особливості реалізації інтерактивних мультимедійних видань. В кваліфікаційної роботи бакалавра розроблена структура електронного інтерактивного видання «Україна – це Ти», призначеного для популяризації нашої країни. Мультимедійне видання створене задля мотивації людей вивчати історію України та українських міст під час віртуального відвідування пам’ятних, культурних та культурно-розважальних місць. Електронне видання містить цікаву інформацію, розділену на розділи про історію, культуру, населення, міста України з детальним текстовим описом, фотографіями та відео. Для підвищення зацікавленості користувачів додається інтерактив під час перегляду відео. Також зроблена інтерактивна вікторина-тест по цікавим фактам. Для проєктування видання зроблено його ескізування та прототипування видання, розроблена структура та система навігації, розроблена специфікація елементів дизайну, виконано наповнення його інформацією та тестування. Також здійснено економічне обґрунтування розробки мультимедійного видання, розрахована його собівартість та ціна.
Keywords: мультимедійне електронне видання