Дослідження функціональних можливостей елементів дизайну для мобільного застосунку - Пономарьова, О. В. (My University, 2025)
Метою дослідження є проведення аналізу та визначення впливу функціональних можливостей елементів дизайну зокрема гейміфікації на користувацький досвід з розробкою рекомендацій для створення ефективного дизайну мобільного застосунку. У ході дослідження було проаналізовано завдання кваліфікаційної роботи, розглянуто аналоги та літературу за темою роботи, сформовано гіпотезу дослідження, обрано методи та проведено експериментальне дослідження, розроблено ключові вимоги до дизайну та функціональності мобільного застосунку, створено прототип мобільного застосунку, розраховано економічне обґрунтування витрат на проведення науково-дослідної роботи. У результаті виконання роботи було доведено, що впровадження елементів гейміфікації є актуальним та ефективним інструментом для підвищення залученості користувачів і їхньої мотивації до регулярної взаємодії з мобільним застосунком.
Keywords: гейміфікація; мобільний застосунок; навігація