Розробка телеграм-бота для генерації контенту на основі запитів з використанням штучного інтелекту - Терно, О. В. (My University, 2024)
Об’єктом роботи є комплексний телеграм-бот для генерації контенту за запитом з використання штучного інтелекту. Метою роботи є розробка боту для генерації контенту за запитом з можливістю надавати потрібну інформацію за кнопками, генерувати текстову та аудіо відповідь користувачу на його запит за допомогою штучного інтелекту, а також взаємодіяти з вебінтерфейсом Telegram Mini Apps. У результаті роботи проведено дослідження різних технологій для створення телеграм-ботів та взаємодії з ними, можливостей інтеграції до застосунку Telegram Mini Apps, методів обробки природної мови на базі моделі «gpt-3.5-turbo» та синтезу мовлення «tts-1», а також під час програмної реалізації застосовані актуальні технології та бібліотеки, як Node.js, GrammyJS, Angular, OpenAI API, Ngrok.
Keywords: розробка телеграм-бота; генерація контенту за запитом