Методи оцінювання показників якості роботи університетської бібліотеки - Грищенко, Т. Б.; Влащенко, Л. Г.; Нікітенко, О. М. (Хмельницький : ХНУ, 2012)
В цій статті розглянуто методи, за якими здійснювалися вибір параметрів оцінювання якості роботи наукової бібліотеки технічного університету. Наведено результати самоцінювання одного з підрозділів бібліотеки за допомогою методу анкетування. Показано яким чином за допомогою методу експертних оцінок виявлено найважливіший показник якості оцінювання роботи окремого відділу бібліотеки. Базуючись на отриманих результатах та використовуючи обрані методи, можна розпочинати перший етап впровадження системи керування якістю бібліотеки – самооцінювання її роботи.
Keywords: система менеджменту якості