Оцінювання радіолокаційної помітності безпілотних літальних апаратів як цілей для засобів радіолокації протиповітряної оборони сухопутних військ - Кукобко, С. В.; Рощупкін, Є. С. (НТУ «ХПІ», 2019)
У доповіді розглянуто метод розрахунку ефективної поверхні розсіювання оперативно-тактичних і тактичних БПЛА в діапазоні роботи засобів радіолокації, які перебувають на озброєнні військ Протиповітряної оборони Сухопутних військ. Проведено аналіз можливостей зазначених засобів щодо виявлення БПЛА.
Keywords: безпілотний літальний апарат; ефективна поверхня розсіюванняч; повітряна ціль