Javascript у 3D-візуалізації моделей та інтерактивних цифрових середовищ - Дзеніс, Є.; Морозова, А. (ХНЕУ, 2026)
Сучасні інформаційні системи дедалі частіше включають компоненти тривимірної (3D) графіки як невід’ємну частину візуального представлення складних об’єктів та даних.
Keywords: 3D графіка; візуалізація