Розробка мобільного застосунку аналізу стану здоров’я людини та дослідження алгоритмів його роботи - Рожкова, А. В. (My University, 2024)
Об’єкт дослідження – процес аналізу стану здоров’я людини. Предмет дослідження - алгоритми для аналізу стану здоров’я людини на основі показників здоров’я. Мета роботи - розробка мобільного застосунку аналізу стану здоров’я людини. Методи дослідження – аналіз літератури, аналіз існуючих застосунків, дослідження існуючих алгоритмів для аналізу здоров’я, моделювання застосунку, концептуальне проектування застосунку. Результати роботи – мобільний застосунок аналізу стану здоров’я людини.
Keywords: аналіз здоров’я людини; алгоритм аналізу здоров’я