Деякі аспекти обробки трихологічних зображень - Носова, Я. В.; Носова, Т. В. (Луцький НТУ, 2020)
В ході проведеного дослідження було розроблено програмний засіб, що виконує операцію виділення границь ділянки волосся та підрахунок кількості пікселей, що утворюють периметр ділянки волосини, що досліджується.
Keywords: трихологія; сегментація; трихологічні зображення