Переваги та недоліки термопластавтоматів - Башкір Б. В. (ХНУРЕ, 2023)
У роботі на підставі вивчення наукової літератури визначено сутність поняття “термопластавтоматів”; розглянуто принцип роботи та різновиди досліджуваних станків. На основі аналізу конструктивних особливостей та принципу роботи термопластавтоматів було визначено основні їхні переваги та недоліки на виробництві.
Keywords: термопластавтомати; принципи роботи