Проектування системи пошуку роботи та співробітників - Васильєв, І. А.; Груздо, І. В. (ФОП Петров В.В., 2022)
Щоб не заплутатися серед безлічі пропозицій про роботу, потрібно мати налагоджений механізм пошуку та підбору необхідних варіантів. Також необхідно враховувати безліч додатних факторів, наприклад наявність неправдивих вакансій від недобросовісних роботодавців, або просто від агенцій, які збирають бази резюме
Keywords: вакансія; резюме