Система круїз-контролю на основі перепрограмованої FPGA - Куліш, Д. В. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка системи круїз-контролю на основі перепрограмованої FPGA. У ході виконання кваліфікаційної роботи було проведено аналіз сучасних систем круїз-контролю, розглянуто технологію реконфігурації та сімейство продуктивних систем на чіпі VIRTEX7. Було використано мову VHDL для реалізації системи, призначеної для підтримки встановленої швидкості автомобіля. Було проведено тестування системи в різних ситуаціях та за різних зовнішніх умов, які впливають на швидкість руху транспорту.
Cruise Control System Based on Reprogrammed FPGA
Keywords: VHDL, FPGA, система на чіпі, VIRTEX7, реконфігурація, система круїз-контролю