Дослідження та реалізація методу класифікації з метою прогнозування цін нерухомості - Іващенко О. О. (My University, 2022)
Об’єктом дослідження є прогнозування ціни нерухомості за допомогою методів класифікації даних. Метою дослідження є розробка методу, що базуються на використанні методів класифікації та регресійного аналізу, які допоможуть у виконанні завдання прогнозування цін нерухомості. Використано методи класифікації, а саме дерево рішень та випадковий ліс. Проведено дослідження та аналіз даних методів класифікації, визначено слабкі та сильні сторони при виконанні задачі прогнозування. Також аналізовано результати двох обраних алгоритмів та тонкощі розробки застосунку з використанням мови програмування Python. У результаті проведеного дослідження здійснена розробка застосунку для прогнозування цін нерухомості
Keywords: класифікація даних; випадковий ліс; дерево рішень; дисперсія; середньоквадратична похибка; дисперсія; python