Конкурентна розвідка та контррозвідка - Тімофєєв, В. О.; Кирій, В. В.; Солодкий, В. С. (ХНУРЕ, 2015)
У навчальному посібнику викладено основні риси, організацію, правові основи та методи діяльності конкурентної розвідки. Розглянуто існуючи технології конкурентної розвідки, сутність та роль інформаціно-аналітичної діяльності в системі конкурентної розвідки. Рекомендується студентам спеціальності 8.18010014 ―Управління фінансово-економічною безпекою‖ для вивчення дисциплін "Конкурентна розвідка та контррозвідка", "Інформаційно-аналітичне забезпечення економічної безпеки".
Keywords: конкурентна розвідка; технології конкурентної розвідки; інформаційно-аналітична діяльність; система конкурентної розвідки; контррозвідка; розвідувальна інформація; збір інформації