Explosion Magnetic Generator - Chumakov, V. I.; Stoliarchuk, O. V.; Koniakhin, H. F. (My University, 2010)
Комплексований вибухомагнітний генератор, що містить коаксіальний провідник із зовнішньою спіральною котушкою, вибухову речовину, детонатор, який встановлено на вибуховій речовині, зовнішнє джерело, навантаження й штир, який відрізняється тим, що він додатково оснащений другим співвісно встановленим коаксіальним провідником меншого діаметра, усередині якого розміщена спіральна котушка, причому вибухова речовина розташована в проміжку між коаксіально встановленими провідниками, зовнішня спіральна котушка виконана конічною зі зменшенням діаметра витків у бік тороїдального навантаження, а штирі закріплені у протилежних до навантаження торцях коаксіальних провідників.
Keywords: Magnetic field; Explosion; Liner