Методи машинного навчання в системі управління автономної роботизованої платформи - Невлюдов, І. Ш.; Пономарьова, Г. В.; Волкова, М. О. (Державне підприємство Науково-дослідний технологічний інститут приладобудування, 2018)
В статті запропоновано використовувати інформацію, отриману МЕМС гіроскопом, для розробки інтелектуальної системи управління роботом. Проведено експериментальні дослідження можливості застосування різних методів машинного навчання для вирішення поставленого завдання класифікації. Отримана і протестована модель класифікації. По зареєстрованим даними розпізнавання за методом Weighted KNN при тренуванні дає 83,2% достовірності.
Keywords: система управління; машинне навчання; МЕМС гіроскоп; роботизована платформа; класифікація станів