Застосування технологій створення та редагування відео у сучасних системах комп’ютерної графіки - Ілюхін, В. С. (My University, 2021)
Об’єктом роботи є технології створення та редагування відео. Метою роботи є аналіз та впровадження програмних засобів для створення відеоролика. Здійснена демонстрація та використання програмних засобів для візуалізації та компонування медіа-контенту. Застосовано методи підготовки програмного забезпечення для створення єдиного конвеєру, за яким здійснюється розроблення кінцевого продукту. У результаті роботи здійснена програмна реалізація відеоролика.
Keywords: симуляція фізичних процесів; методи рендерингу; моделювання об’єктів; сцена; анімація об’єктів; імітація фізичних явищ