Метод виявлення нечітких дублікатів електронних текстових файлів - Чалая, Л. Э.; Попаденко, П. Ю. (ХНУРЭ, 2013)
В роботі здійснено аналіз методів виявлення нечітких дублікатів текстових файлів. Показано, що існуючі методи виявлення нечітких дублікатів спрямовані на мінімізацію обчислювальної складності з одночасним збільшенням повноти і точності алгоритму. У даній роботі запропоновано та протестовано гібридний метод, який дозволяє істотно поліпшити якість виявлення нечітких дублікатів при незначному збільшенні обчислювальної складності базового алгоритму.
Keywords: частотный алгоритм; шинглування; гібридний метод