Автоматичне енергоефективне управління освітленістю з використанням кіберфізичних підходів в умовах виробництва - Візір, Ю. С. (ХНУРЕ, 2023)
У статті розглянуто підхід до автоматичного енергоефективного управління освітленістю, що базується на кіберфізичних підходах. Контур регулювання освітленості у виробничому приміщенні реалізовано на основі сенсорної інтелектуальної системи.
Keywords: енергоефективність; освітленість; сенсор; управління освітленістю