Моделювання роботи цифрової комутаційної станції EWSD для спеціалізованого безперервного виробництва - Григоров, М. С. (My University, 2019)
Об’єкт роботи – процес функціонування станції EWSD. Предмет дослідження – комунікаційна станція EWSD фірми Сіменс. Мета магістерської атестаційної роботи – створення комплексу програмних засобів моделювання системи послуг зв'язку, що реалізуються станцією. Методи дослідження – методи імітаційного моделювання, моделювання випадкових процесів, метод моделювання моделі розподіленої за законом Пуассона, методи систем масового обслуговування. В магістерській роботі було проведено: – аналіз вихідних даних та літератури за темою роботи; – аналіз методів моделювання; – вибір інструмента розробки; – розробка імітаційної моделі системи послуг зв'язку; – моделювання роботи цифрової комутаційної станції. Розглянуто питання з охорони праці на робочому місці. Результати магістерської атестаційної роботи апробовані у 1 фаховій статті студентських наукових робіт.
Keywords: математичне моделювання; послуги зв’язку; методи моделювання; випадкові процеси; системи масового обслуговування