Математичне моделювання та оптимізація квазістаціонарних режимів роботи магістрального водоводу - Євсович, О. О. (My University, 2019)
Об’єкт дослідження – стохастичні процеси квазістаціонарних режимів роботи систем водопостачання. Мета роботи – математичне моделювання та оптимізація режимів роботи магістрального водоводу. Метод дослідження – узагальнений метод Ньютона. Дипломна робота присвячена дослідженню та розв’язку задачі математичного моделювання та оптимізації квазістаціонарних режимів роботи магістрального водоводу (МВ).
Keywords: оптимальне стохастичне керування; насосна станція; тризонний тариф на електроенергію; ресурсозбереження; магістральний водовод