Когнитивна система для моделювання слабоструктурованих ситуацій - Помазун, О. М. (My University, 2020)
Об'єкт дослідження: когнітивне моделювання для аналізу слабоструктурованих ситуацій. Предмет дослідження: застосування алгоритмів когнітивновного моделювання в системах когнітивного моделювання при розв’язанні слабоструктурованих ситуацій. Був проведений аналіз існуючої літератури з даної теми, досліджені основні положення щодо когнітивного моделювання та його використання при вирішенні слабоструктурованих проблем, запроектована система когнітивного моделювання (СКМ).
Keywords: когнітивне моделюваня; когнітивна карта; система когнітивного моделюваня; слабоструктурована ситуація