Gameready 3D-модель для комп'ютерної гри та технологія її розробки - Лучной, С. В. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є створення тривимірного мультимедійного контенту для гри «Curse Of The Night». Це включає в себе розробку високоякісних візуальних елементів, які покращують ігровий досвід і підвищують залученість гравців. Описується процес створення тривимірних асетів з використанням сучасних методів і технологій геймдеву, зокрема полігонального моделювання у поєднанні зі скульптингом і комбінованої техніки процедурного і ручного текстурування. Проект також має на меті інтеграцію цих елементів у гру, забезпечуючи їх оптимальну продуктивність на різних пристроях. Під час виконання було проаналізовано особливості жанру, обрано та обґрунтовано програмні засоби, необхідні для виконання проекту, описано структуру і процес проектування. Було розроблено 3D-моделі, дотримуючись технічного завдання та естетичних вимог. Також було проведено розрахунок і аналіз економічної ефективності даного проекту.
Keywords: комп'ютерна гра; тривимірна модель; полігон; візуальний стиль