Індивідуальне робоче місце водія громадського транспорту на базі АІоТ-технології - Лазарев, А. А. (My University, 2025)
Метою роботи є розробка та впровадження системи, головною складовою котрої є обладнання індивідуального робочого місця водія громадського транспорту на базі ІоТ технології з елементами штучного інтелекту з метою оперативного встановлення діагнозу стану здоров’я водія з метою недопущення аварійних ситуацій на транспорті. Розглянуто різні методи вимірювання показників здоров’я водія на робочому місці. Застосована нейромережа дозволяє аналізувати інформацію про можливі відхилення у показниках фізичного стану водія і надавати медичним працівникам термінове повідомлення про поточний стан здоров’я водія.
Keywords: індивідуальне робоче місце; водій громадського транспорту; обладнання робочого місця водія