Особливості господарсько-правового статусу технології створеної в результаті наукових чи науково-дослідних робіт - Давидюк, О. М. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2018)
Присвячено окремим науковим проблемам господарсько-правового регулювання функціонування технології створеної в результаті проведення наукових та/або науково-дослідних робіт. // Dedicated to separate scientific problems of economic and legal regulation of functioning of technology created as a result of scientific and/or research work.
Keywords: інноваційні об’єкти; трансфер технологій; наукові роботи; науково-дослідні роботи; innovative objects; technology transfer; scientific works; research works