Екологічні друкарські фарби - Сушкова, А. С.; Яценко, Л. О.; Стріляна, К. Ю. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2023)
В роботі розглянуто актуальну проблему використання екологічних фарб для виготовлення безпечної поліграфічної продукції. Зроблено порівняльний аналіз екофарб та особливостей друкування цими фарбами.
Keywords: фарба; друк