Визначення пестицидів в воді за допомогою напівпровідникових наноматеріалів - Сушко, О. А. (НТУ "ХПІ", 2010)
Однією з найважливіших проблем в сучасному світі є забруднення навколишнього середовища – землі, води, повітря, продуктів харчування – і, як результат, організму людини. Розробка експресних, надійних і точних методів виявлення забруднюючих речовин на сьогоднішній день є одним з найбільш актуальних і перспективних напрямків.
Keywords: пестициди; напівпровідникові наноматеріали