Проблеми трансформації положень «Національної економічної стратегії 2030» у нормативну базу електронного суду України - Бринцев, В. Д. (Право, 2021)
Стаття присвячена дослідженню підсумків попередніх етапів цифровізації економіки і судочинства та шляхів трансформації нового економічного курсу через впровадження верховенства права, окресленого «Національною економічною стратегією на період до 2030 року», у національну модель електронного суду України. // The article is devoted to the study of the results of the previous stages of digitalization of the economy and legal proceedings and ways of transforming a new economic course due to the implementation of the rule of law outlined by the National Economic Strategy for the period up to 2030, in the national model of the electronic court of Ukraine.
Keywords: національна економічна стратегія; верховенство права в економічній стратегії; цифровізація судочинства; електронний суд; суд у смартфоні; Стратегія – 2030; national economic strategy; rule of law in economic strategy; digitalization of legal proceedings; electronic court; court in a smartphone; Strategy – 2030