Програмна система для проведення соціальних опитувань. Front-end - Печій, Р. Р. (My University, 2024)
Метою роботи є розробка клієнтської частини програмної системи для проведення соціальних опитувань, що дозволить користувачам ефективно створювати та публікувати свої опитування, змінювати їх таргетування, зовнішній вигляд і переглядати статистику. Технології розробки клієнтської частини базуються на використанні мови програмування TypeScript, використовуючи фреймворк ReactJS. Для створення компонентів була використана бібліотека MaterialUI. У результаті роботи було спроектовано програмну архітектуру клієнтської частини системи «PureSurvey», а також визначено функціональні вимоги до системи.
Keywords: соціальні опитування; TypeScript