Програмна система гібридного сховища даних для оптимізації та покращення обробки медіафайлів - Калашников, П. А. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – програмна система гібридного сховища даних для оптимізації та покращення обробки медіафайлів. Мета розробки – створити систему, що забезпечить ефективне зберігання та обробку медіафайлів, поєднуючи локальне і хмарне сховища для оптимізації швидкості доступу і збереження безпеки даних. Метод рішення – використання API хмарного сховища, мова програмування JavaScript, СУБД PostgreSQL для управління метаданими та забезпечення ефективного доступу до медіафайлів. В результаті розробки створено програмну систему, яка дозволяє оптимізувати обробку медіафайлів за допомогою гібридного сховища, що поєднує локальні та хмарні ресурси.
Keywords: гібридне сховище; медіафайл; СУБД PostgreSQL