Дослідження можливостей міжмережних екранів нового покоління NGFW - Ляшенко, Г. Є.; Шевчук, В. В. (ФОП Петров В. В., 2021)
Метою дослідження є дослідження можливостей міжмережних екранів нового покоління NGFW та виявлення найкращого серед них.
Keywords: міжмережний екран; Web Application Firewall; VPN; багатокритеріальна оптимізація