Дослідження факторів впливу на потенційні можливості лазерних систем акустичної розвідки - Заболотний, В. І.; Євтухова, О. Ю.; Мартиненко, Т. М. (ХНУРЭ, 2010)
Дана праця направлена на дослідження особливостей роботи лазерних систем акустичної розвідки (ЛСАР) та визначення факторів, що впливають на їх потенційні можливості і при цьому пов‘язані з особливостями конструкції самого приладу. В результаті дослідження створені відповідні якісні та кількісні моделі, що дозволяють оцінювати кількісні характеристики способів та засобів захисту від ЛСАР.
Keywords: лазерні системи акустичної розвідки