Лазерне гартування УФ-випромінюванням - Афанасьєва, О. В.; Лалазарова, Н. О.; Івасишина, К. С. (Национальный аэрокосмический университет им. Н.Е.Жуковского «ХАИ», 2018)
Метою даної роботи експериментальне дослідження можливості гартування сталей різних марок за допомогою ультрафіолетового (УФ) лазеру малої потужності.
Keywords: Импульсное лазерное излучение; Pulsed laser radiation; Мікротвердість; microhardness