Тепловізійна оптико-електронная охоронна система для об'єктів майна - Касьянов, М. Ю.; Голобородько, Р. В.; Стрілкова, Т. О. (ПП “ТД Едельвейс і К”, 2018)
Метою роботи є розробка оптимальних алгоритмів обробки інформації з тепловізійної охоронної системи на основі покадрової та внутрішньокадрової обробки сигналів.
Keywords: оптико-електронна система; тепловізійна система